Despre noi

Cine suntem?

Interior Expert este un birou de arhitectura si amenajari interioare nascut din pasiune, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul designului.

Suntem o echipa de design-eri ambitiosi care realizeaza proiecte de amenajari interioare bazate pe solutii creative si inovatoare pentru planificarea spatiilor. Toate proiectele sunt personalizate si gasim mereu un echilibru intre creativitate si expertiza tehnica.

Suntem importatori si distribuitori de materiale pentru amenajari interioare: placi ceramice si parchet care se preteza la incalzire in pardoseala, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, tapet decorativ etc.

Ce facem?

Activitatea noastra se concentreaza pe urmatoarele servicii: proiecte de amenajari interioare, furnizarea de produse pentru solutia de design interior, realizarea proiectelor tehnice de executie necesare transpunerii in realitate a designului de amenajari interioare, consultanta si management de proiect.

Accentul nostru este pus pe amenajari interioare ale spatiilor rezidentiale, comerciale, hoteluri, cladiri de birouri, restaurante, cluburi, mall-uri etc.

Apreciem importanta de a crea amenajari interioare care acopera nevoile individuale si acordam atentie deosebita examinarii si intelegerii cerintelor tale pentru rezultate de calitate. Cream spatii interioare si exterioare ce implica intrepatrunderea eficienta a functionalului si esteticului.

Dezvoltarea noastra a continuat si in domeniul amenajarilor exterioare, raspunzand astfel cerintelor cu planuri indraznete. Amenajarea exterioara face front comun cu design-ul interior, data fiind dorinta multora de a-si transforma proiectele intr-un mic occident al confortului si bunului gust.

Ne inspiram din tot ce ne inconjoara, propunem idei care indeplinesc criterii de functionalitate si adaptare la nevoile benefeciarilor. Iti oferim cele mai bune idei de amenajari interioare si solutii pentru realizarea acestora.

Servicii oferite

Oferim servicii premium in proiectarea si executia de amenajari interioare si punem la dispozitia beneficiarilor o echipa formata din arhitecti, designeri, ingineri si un numar mare de colaboratori cu diverse specializari tehnice.

Din portofoliul pe care il detinem pana in prezent, iti putem prezenta urmatoarele servicii:

 • Furnizare produse pentru amenajari interioare
 • Consultanta in amenajari interioare
 • Proiectare specializata/design interior
 • Management de proiect
 • Servicii de executie pentru amenajari interioare

Serviciile noastre iti sunt foarte utile in cazul in care:

 • doresti o redecorare a spatiului si ai nevoie de sfaturi practice, utile
 • ai nevoie de un proiect pentru ca ideile tale sa devina realizabile
 • stii care este stilul pe care doresti sa-l abordezi in amenajarea casei si vrei sa il si vizualizezi inainte de a incepe lucrarile
 • doresti doar o mica schimbare de culoare sau o reorganizare a spatiului si ti-ar prinde bine sa vizualizezii cateva proiecte adaptate exact pe dimensiunile si pozitionarea spatiului
 • ai deja o idee si vrei anumite lamuriri, clarificari, solutii, despre conceptul propriu de amenajari interioare
 • cauti solutii tehnologice, furnizori, sau anumite produse cu caracter specific
 • doresti sa optimizati spatiul din locuinta in ceea ce priveste iluminarea, diverse obiecte de decor
 • vrei ca spatiul pe care il detii sa reflecte in totalitate personalitatea ta, fara ca rezultatul final sa fie un spatiu incarcat, apasator

Cu ce furnizori colaboram?

Colaboram cu branduri internationale de top din domeniul amenajarilor interioare pentru a-ti pune la dispozitie solutii avansate de finisaje si accesorii decorative deosebite pentru orice spatiu.

Iti oferim mii de produse de calitate, organizate in categorii care sa simplifice procesul de identificare a produsului cautat. Relatiile bune cu producatorii si importatorii in cei peste 20 ani de experienta, inseamna ca oferim produse in exclusivitate si branduri de lux recunoscute international. Consideram ca avem un sistem de cautare si sortare a produselor axat pe conceptul de design, stil si personalizare. Produsele sunt selectate pentru a respecta ideea de acasa, iar pe interiorexpert.ro gasesti concepte si solutii pentru nevoile tale.

Te invitam sa vezi ce robineti  si baterii avem de la furnizori precum Tres, Frattini, BugnateseBruma etc., ce facem noi de fapt in studio si ce proiecte de amenajari interioare am realizat cu obiecte sanitare de la Kerasan, Ravak, Scarabeo sau Axa.

Realizam proiecte de amenajari interioare de la A la Z

Prima etapa in designul de interior este planificarea proiectului de amenajare. In aceasta etapa ne cunoastem, intram in contact cu spatiul tau si cu asteptarile tale in ceea ce priveste amenajarea lui, precum si detalii despre bugetul si timpul de care dispui.

Incercam sa iti interpretam viziunea, tinand cont de spatiu si limitarile lui, urmand o evaluare generala a proiectului de design ce asteapta a fi implementat.

Pe scurt parcurgem pasii urmatori:

A: Planificarea

 • avem o discutie initiala
 • stabilim informatiile tehnice necesare
 • discutam despre deadline si buget
 • revenim cu o propunere si evaluarea proiectului

B: DEZVOLTAREA CONCEPTULUI DE DESIGN

In cea de-a doua etapa a proiectului dezvoltam conceptul de design. Venim cu propuneri de palete de culori, texturi, precum si materiale folosite in amenajarea pardoselii, peretilor si tavanului.

C: DOCUMENTAREA

Avansam in discutii si activitati in cea de-a treia etapa a proiectului, documentarea. Ne punem de acord asupra etapelor de management al proiectului si alegem furnizorii de servicii si produse care corespund nevoilor de designsi amenajari interioare. Realizam necesarul de materiale (parchet, gresie, faianta, tapet etc.).

D- Y: MANAGEMENTUL PROIECTULUI

In aceasta etapa putem spune ca toate planurile se transforma in realitate. Urmarim implementarea corecta a etapelor mai sus mentionate si ne asiguram ca totul decurge conform planului. Este etapa care necesita cea mai mare atentie si cea mai mare investitie de timp pentru ca totul sa fie implementat cu acuratete.

Z: FOLLOW-UP

Cu pasi siguri, entuziasti, ne apropiem de final. Ne asiguram ca materialele si produsele respecta designul stabilit si avem grija ca totul sa fie pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Vrem sa te bucuri cat mai mult de ceea ce am facut impreuna.

Desigur, ne dorim sa le aratam tuturor un proiect care a fost planificat de la A la Z si implementat cu succes, organizam o sesiune foto si te incurajam sa descrii experienta ta cu noi.

Ce gasesti in showroom-ul nostru?

La noi in showroom e mereu lume, de la clienti fericiti, la prieteni interesati de tendinte si idei de design sau furnizori care ne aduc cele mai noi si mai de calitate produse. Multi dintre ei ne stiu pentru proiectele de design interior sau pentru ultimele colectii de la furnizori de top, cum sunt: Atlas Concorde, Ragno, Refin, Ascot pentru gresie si faianta; Ter Hurne, Lamett si Tavar pentru parchet.

Insa cu siguranta fiecare client de pana acum ne stie pentru atentia la detalii, pentru pasiunea cu care realizam fiecare proiect si naturaletea cu care imbinam fiecare piesa de decor, pentru a se potrivi exact cu stilul si personalitatea proprietarului.

In cadrul showroom-ului, Interior Expert– in calitate de reprezentant si importator – punem la dispozitie produse ale celor mai importanti producatori europeni in domeniul industriei de amenajari interioare.

Prezentarea acestor materiale si produse 100% concepute si fabricate in Europa de catre liderii in domeniu este realizata intr-o maniera profesionala de catre consilieri specializati in vanzarea de acest tip de produse de amenajari interioare.

Te invitam sa ne contactezi pentru a te asigura de calitatea serviciilor noastre si pentru a ne oferi posibilitatea da a face o prezentare mai detaliata a portofoliului Interior Expert.

De ce sa lucrezi cu noi?

Ne-am propus sa transformam casele clientilor nostri in capodopere de bun gust si eleganta. Indraznim sa fim mai mult decat un reprezentant si importator ale celor mai importanti producatori europeni in domeniul industriei de amenajari interioare. Vrem sa iti permitem sa visezi, sa reinventezi regulile, sa-ti dezvolti ideile.

Proiectele de amenajari interioare si produsele promovate exprima in primul rand idea de confort si utilitate. La noi vei gasi mai mult decat consultanta in amenajari interioare, proiectare specializata/design interior, management de proiect si servicii de executie a amenajarilor interioare. Pe interiorexpert.ro gasesti idei, vorbesti cu noi, ceri sfaturi si informatii specializate de la persoane care se dedica intru-totul pentru ca tu, clientul nostru, sa ai cea mai minunata experienta.

Te asteptam sa ne calci pragul de fiecare data cand vrei sa te insipiri, sa te incarci de frumos, sau sa cumperi produse pentru casa ta. Suntem intotdeauna bucurosi sa te primim cu bratele deschise si sa te surprindem cu cele mai bune produse, dar si cu cele mai bune servicii.

× Te putem ajuta